sobota 17. května 2014

Plány na letošní léto

(All rights go to www.carmenrichards.com.)

Tak kam to letos bude? O čem budeme tohle léto psát?

Dlouho jsme uvažovali nad tím, zda se opět vrátit do Ameriky, nebo radši zkusit něco jiného. Nakonec jsme si řekli, že bychom letos chtěli zůstat "doma" (myšleno v Evropě). Rozhodně to ale nebude žádná nuda! Po zralé úvaze jsme se nakonec rozhodli pro měsíční roadtrip do Norska

V první řadě bylo nutné vymyslet, jak se na místo určení vůbec dostaneme. Letadlo se zdálo tou správnou volbou. Po zjištění, že Norsko disponuje pouze skromnou sítí dopravních železnic (které jsou navíc ještě neskutečně předražené), jsme od této možnosti upustili. Co takhle jet autobusem nebo stopem? Skoro stejný problém - táhnout měsíční zásoby a vybavení na zádech jako šnek se mi opravdu nechce.
Poslední volba byla jasná - auto. Jenže kde ho vzít? Martinovi rodiče firemní auta poskytnout nemůžou a naši je potřebují. Nakonec tátu napadlo zeptat se u kamaráda s autobazarem. A vida! Auto je na světě, půjčení za hubičku a termín je čistě na nás. Zdá se to jako sen. Trajekt ze severu Dánska je naplánován na 30.6.2014, odjezd zpátky zatím neznámý, ale nejspíš kolem 22.7.2014. 
Začalo nám zkouškové a my mezi učením plánujeme náš měsíc mimo ČR. Tenhle výlet bude něco úplně jiného, než ten do Ameriky.

Brzo vás budeme informovat o dalších aktualitách.

Žádné komentáře:

Okomentovat