úterý 11. června 2013

Pondělní zařizování

V pondělí ráno nám Jon slíbil, že nás vezme do několik mil vzdáleného města, abychom si vyřídili naše social security number. Je to jedinečné číslo, které je vám přiděleno a bez kterého nemůžete začít legálně pracovat. 


Big Timber Lake Camp: Naše yummy snídaně

Po dvou hodinách vysedávání na úřadě bylo konečně hotovo. V pondělí jsme ještě nemuseli pracovat, takže jsme před sebou měli celý volný den. 

Rio Grande: Zařizování social security number

Mysleli jsme si, že se pěšky vydáme do centra města a trochu se tam porozhlédneme. Naneštěstí se přes Cape May přehnala rychlá průtrž mračen, takže jsme raději zavolali Jonovi a on pro nás dojel. Protože jsme se vraceli do kempu v době oběda, Jon, jakožto správný Američan, se rozhodl poobědvat u McDonald's. Protože se nám nechtělo vařit, řekli jsme si, že když už jsme v Americe, neměli bychom vynechat typický fastfood. Zeptali jsme se Jona, co je nejtypičtější a objednali si dvě BicMac menu. Po dlouhém dohadovaní nám šéf opět zaplatil oběd, protože první "uvítací" oběd ve snack baru se prý nepočítal a tohle jídlo je daleko typičtější. Moc jsme poděkovali a tešili se na první pracovní den. A o tom až příště :)

Cape May Court House: Oběd u McDonald's - Jon přebírá jídlo

Big Timber Lake Camp: Celkový pohled na oběd 

2 komentáře: