pátek 5. července 2013

Do zoo na zvířátka a 20

Vsuvka: toto jsou další dvě obyvatelky našeho apartmá - Týnka a Eliška. Zrovna mají radost z obrovského nákupu za asi 240 dolarů. Jak si můžete všimnout, účtu chybí jen málo k tomu, aby byl stejně dlouhý jako Týnka. Takže buď toho nakoupili opravdu hodně, nebo je Týnka prostě menšího vzrůstu. Nechám to na vás :)
Big Timber Lake: Týnka a Eliška


Náš další den off byl v pondělí a začal celkem příjemně. Protože jsem byla po celovíkendové práci ve snack baru značně unavená, trochu jsme si pospali a Martin nám pak připravil suprovou snídani - palačinky s mandarinkama a šlehačkou a k tomu čerstvá káva na probuzení.

Big Timber: Martin se se snídaní vytáhl :)

 Po snídani jsme se vydali jen kousek za kemp do nedaleké zoo, která je - světe div se - úplně zadarmo! V pondělí sice trochu pršelo, ale nikdy to nebylo tak hrozné, takže jsme se na chvíli schovali a pak pokračovali za dalšími zvířátky. Člověk by si řekl, že když je zoo zadarmo, nebude mít moc co nabídnout, ale opak byl pravdou. Lvi, gepardi, tygři, žirafy, medvědi, klokani a spousta dalšího. Mimo jiné taky jedna kráva, spousta koz, kterým tady založili facebook, a volně pobíhající veverky.
Cape May Court House: Více o krabovi z minulého článku

CMCH, Zoo: V zoo tady mají krávy

CMCH, Zoo: Goat Facebook

CMCH, Zoo: Ve výběhu plameňáků se racci stavili na svačinku

CMCH, Zoo: Trochu tam zabředl..

CMCH, Zoo: Klokánci se schovávají před deštěm

CMCH, Zoo: Můj kámoš

CMCH, Zoo: Maskování

CMCH, Zoo: Pozor! Napršelo, máme vlhkou podlahu.

CMCH, Zoo: Zebří a žirafí výběh. Ovšem toho času bez žiraf.

CMCH, Zoo: Tlustý veverky. Všude.

Snažila jsem se dojednat si volno na středu, protože jsem chtěla svoje narozeniny oslavit jinde, než zrovna v práci. Ale nakonec se nezadařilo, takže jsem celé ráno strávila u grilu. Dostala jsem ale dva balonky a zákazníci mi ve stoje zazpívali Happy Birthday, takže to vlastně zas nebylo tak špatný. Měla jsem pracovat i večer, ale naštěstí to za mě vzala moje kolegyně Marissa - malá snědá napůl Filipínka, se kterou si v práci užívám dost legrace. Chtěli jsme večer grilovat, takže jsem ji po práci pozvala na kus žvance. To jsme ale ještě nevěděli, že je grill na naší verandě rozbitý. Jonovi se ho ale podařilo během dne opravit, takže jsme večer mohli v klidu začít kuchtit. S Marťou jsme měli na gril vepřové steaky a konečně jsme sehnali i poctivý český chleba, tady prodávaný pod názvem "Jewish Bread" - Židovský chleba.

Nakonec jsem dostala hned dva dorty. První od Martina (byl to jeho druhý pokus, první zkušební buchta stylem: půl kila mouky, hrst kypřícího prášku se jaksi nezdařila), druhý od Mischell. Martin mi taky koupil nádhernou kytici růží, kterou měli prý v Acme v rámci 4. července v národních barvách. Modré kytky putovaly do koše a já už dostala jen červené a bílé :)  Přestože jsem měla hned dvakrát si při zfoukávání svíček něco přát, nějak jsem na to zapomněla. Takže zase za rok. Od holek jsem pak dostala jimi vyrobenou kapsičku z lepenky, kterou vyráběly s dětmi.
Big Timber Lake: Můj heliový balonek 

Big Timber Lake: Od Martiňáka

Big Timber Lake: Žraso po americku

Big Timber Lake: Barbecue

Big Timber Lake: Dort od Mischell a peněženka z duck tape od holek 

Big Timber Lake: Detail dortu od Mischell

Big Timber Lake: Detail dortu od Martiňáka

A hlavní dárek? To byla tahle nádherná panenka, po které jsem hodně dlouho toužila a Martin mi ji nechal vyrobit na přání - jeho přání. Takže je jediná na světě, zrzavá s pruhovanými šaty, jako mám já.

1 komentář:

  1. Jani, opožděně všechno nejlepší k narozeninám! Ať se vám za velkou louží daří:-) Užívejte si to, jak se dá:-) Těšim se na každý další příspěvek:-) Klára Jel.

    OdpovědětVymazat